Välj plats här

TRIM-orientera med KOK och Naturpasset

Måndag 25 Juni Kl. 00:00

Ta chansen att TRIM-orientera med KOK och Naturpasset – en klassiker som sedan många år tillbaka är väldigt uppskattad bland Katrineholmarna. Köp en karta och ge dig ut i skogen för att leta kontroller!

Arrangör: Katrineholms Orienteringsklubb

Hittaut Katrineholm

Måndag 25 Juni Kl. 00:00

Upptäck lustfyllda platser i Katrineholm samtidigt som du får bra motion. Hittaut är Katrineholms största friskvårdsprojekt!

Arrangör: Katrineholms Orienteringsklubb

Utomhusträning med Friskis & Svettis

Tisdag 26 Juni Kl. 18:00 - 19:00

Med start tisdag 19 juni erbjuder vi jympa och cirkelfys vid Djulös fotbollsplan i sommar. Vi välkomnar vuxna och barn, medlemmar och icke-medlemmar att delta helt gratis!

Arrangör: Friskis & Svettis Katrineholm

Nu inviger vi Katrineholms kommuns andra servicepunkt i Valla

Fredag 29 Juni Kl. 16:30 - 17:30

En viktig förutsättning för en levande landsbygd är tillgång till service. Nu satsar vi på att det ska finnas service ute i våra kransorter. Vi har därför byggt upp tre olika servicepunkter. Servicepunkterna hittar du i respektive orts lokala livsmedelsbutiker. Den andra servicepunkten inviger vi i Valla.

Arrangör:

Gatufest Valla/Sköldinge

Fredag 29 Juni Kl. 17:00 - 22:00

Nu närmar sig Lyckliga gatornas stora gatufest i Valla/Sköldinge! Gatufesten blir ett stort fredagsmys tillsammans med kända och okända grannar i alla åldrar. Levande musik, god mat och många roliga aktiviteter utlovas!

Arrangör: Katrineholm kommun