franmorkertillljus

Från mörker till ljus

Från mörker till ljus är en rock/popkonsert med rockband och stor kör. Den handlar om en missbrukares liv från misär till tro och hopp om ett bättre liv.

Premiär på Rockoperan” Från mörker till ljus” – en sann historia om en missbrukares liv, från misär till tro och hopp om ett bättre liv!
Detta kommer bli den mäktigaste konsertupplevelsen som har genomförts i Katrineholms historia – liveband, en stor kör på 100 personer, videoeffekter, nyskrivet material.

Föreställningen dubbleras och ges i Tallåsaulan lördag 22 april. Konsert 1 kl.16.00, konsert 2 kl. 19.00.

Detta är ett nytt samarbete mellan kyrkokörernas medlemmar och erfarna musiker från Katrineholm.
För första gången har kyrkokörerna i Katrineholmsbygdens församling antagit utmaningen att sjunga rock! Med lång livserfarenhet tillför kören ytterligare en dimension till konserten. Detta är ett bra exempel på brett samarbete inom kommunen.

”Jag har tack vare Vårnäs behandlingshem och Merkur öppenvård fått verktygen som jag behövde för att leva ett liv utan droger, det är jag mycket tacksam för. Med denna konsert vill jag visa att det finns hopp för missbrukare, och att det finns goda möjligheter att få hjälp till tillfrisknande”, säger Rauno Morja.