lyckliga-valla

Gatufest Valla/Sköldinge

Sommaren 2018 fortsätter vi med gatufester på olika platser i Katrineholms kommun. Gatufesten blir ett stort fredagsmys tillsammans med kända och okända grannar i alla åldrar. Levande musik, god mat och många roliga aktiviteter utlovas!

Sommaren 2018 fortsätter vi med gatufester på olika platser i Katrineholms kommun. En av festerna kommer äga rum i Valla sista fredagen i juni. Gatufesten blir ett stort fredagsmys tillsammans med kända och okända grannar i alla åldrar. Levande musik, god mat och många roliga aktiviteter utlovas!

Målet med Lyckliga gatorna är att skapa stolthet och engagemang och bidra till ökad trygghet och gemenskap. Alla är välkomna på festen och vi hoppas på stor uppslutning från både Valla- och Sköldingebor, och många besökare från alla delar av Katrineholms kommun! Innehållet i festen skapas tillsammans med er som vill vara med och fixa festen. Program och plats kommer senare!

Vill du vara med och fixa festen?
Vill du veta mer om gatufesterna, eller har du idéer inför kommande fester? Hör av dig till arbetsgruppens kontaktpersoner, Jenny Skarstedt och Anna Marnell. Enklast når du oss genom att mejla till jenny.skarstedt@katrineholm.se alt. anna.marnell@katrineholm.se.