Bild till FB och eventkalendern

Magiskt vinterlov

Årets tema blir magi! Välkommen till Kulturhuset Ängeln för att tillverka trollstavar och trolldrycker, lyssna till högläsning och se en magisk föreställning med mera.

Måndag
– Trollstavstillverkning klockan 15–18. I samarbete med Förenade lajvare.

Tisdag
– Lajväventyr för barn och unga! Välkommen att prova på lajv* tillsammans med Förenade lajvare. Kom och delta i ett magiskt äventyr. Klockan 13–15 (6–9 år). Klockan 16–18 (10–13 år). Lajvet är begränsat till 20 platser per grupp. Drop-in! (*Lajv är en interaktiv teater utan manus där deltagarna är skådespelarna)
– Speldag för alla barn och unga. Klockan 13–18.

Torsdag
– Trolldryckstillverkning för barn. Vi skapar spännande och smakfulla trolldrycker. Ta gärna med en liten behållare att ha trolldrycken i, vi har ett begränsat antal glasflaskor i verkstaden. Klockan 14–16.

Fredag
– Välkommen att lyssna till magisk högläsning. Klockan 14 (för barn på lågstadiet). Klockan 16 (för barn på mellanstadiet).

Lördag
– Välkommen till ”Amazing magic show”! Trollkarlen Adin gästar oss och bjuder på en timmes trolleri för hela familjen. Klockan 13–14.
– Konstverkstad för alla barn. Vi tittar först på Zandra Ahls utställning Styrkekramar i konsthallen och går sedan till vår nya konstverkstad och skapar DIY (Do it yourself). Gör ditt eget magiska fantasirum utifrån Zandra Ahls färger. Klockan 11.30–12.30.

Fler datum