/

Sommarjobb

Under sommaren anställer många av våra olika verksamheter vikarier som ska täcka upp när ordinarie personal har semester. Det är framförallt inom vården som vi behöver extrapersonal, men även inom andra områden. 

Semestervikarie i vård- & omsorg

Vård- och omsorgsförvaltningen söker semestervikarier inför sommaren.

Ansök som semestervikarie här. Länk till annan webbplats.

Feriejobb (sommarjobb) för ungdomar födda 2002, 2003 och 2004

Varje sommar erbjuder vi kommunala feriejobb för ungdomar. Det kan exempelvis vara arbete inom äldreomsorg, barnomsorg, gata, park eller på Summer camp.

Alla feriejobb inom Katrineholms kommun administreras av Viadidakt. På Viadidakts webbplats kan du ansöka om feriejobb och läsa mer.

UngDrive Academy - gå en entreprenörskapsutbildning på sommarlovet!

Vi erbjuder platser till UngDrive - Sveriges största och mest populära entreprenörskapsutbildning på sommarlovet. Starta företag inom vad som helst, solo eller tillsammans med vänner. Med hjälp av inspiration, workshops, coaching, säljträning och ett startkapital på 1500 kronor får alla deltagare starta upp egna affärsidéer som man förverkligar under sommarlovet och på så sätt tjänar sina egna pengar. Utöver detta kommer du få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framförallt ha riktigt roligt!

Förutsättningar

UngDrive är inget vanligt feriejobb utan en utbildning som innebär ett stort eget ansvar. Du får ett startkapital på 1500 kronor. Därefter är det upp till dig att tjäna dina egna pengar i ditt företag. Denna utbildning/jobb kommer inte att ge dig timlön som ett feriejobb. Första informationsträffen är den 20 maj. I mitten på juni börjar utbildningen med en fem dagars kickoff. Efter kickoffen jobbar du på egen hand med stöd av coacherna ända tills avslutningen i augusti.

Vem får söka?

De som kan söka till UngDrive Academy är årskurs 9 och årskurs 1 och 2 på gymnasiet samt alla som är födda 2004. För att få söka måste du vara folkbokförd i Katrineholms eller Vingåker kommun. Vi har ett begränsat antal platser.

Kan jag söka till UngDrive academy OCH feriejobb?

Ja. (Dock kan du bara söka feriejobb om du är född 2004). Om du söker UngDrive Academy och blir antagen kommer du automatiskt att bli bortplockad från feriejobb. Du kan alltså inte både ha ett feriejobb och gå UngDrive Academy.

Ansök

Ansök via ungdrive.se/ansok Länk till annan webbplats..

Frågor och mer information

UngDrive Acadamy i Katrineholm administreras av Viadidakt. Om du har frågor eller vill veta mer kan du kontakta Viadidakts samordnare på telefonnummer 0150-569 87.