Hemmaladdning av elbilar och mer energieffektiva flerfamiljshus

Den överlägset viktigaste laddplatsen är den där bilen står parkerad om natten. Så hur fungerar elbilsladdning för dig som bor i lägenhet? Vi berättar om hur din bostadsrättsförening kan sänka sina energikostnader och omvandla parkeringsplatser till laddningsplatser.

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning
Ta del av en minimässa med leverantörer av olika laddstolpar och lyssna på två spännande föreläsningar. Vi pratar om laddstolpar för elbil i flerfamiljshus och
på vilka sätt din bostadsrättsförening kan sänka sina energikostnader.

Lär dig mer om solceller, nätverk med rådgivning för bostadsrättsföreningar som vill energieffektivisera och vilka finansiella stöd som finns att söka.

Föreläser gör Agnes Kristoffersson och Elin Törnwall, projektledare inom energieffektivisering på Energikontoret i Mälardalen, och Daniel Kulin från elkraftsbranschens intresseorganisation Power Circle.

Du kan såklart ställa frågor på plats – det är kostnadsfritt att delta, och vi bjuder på fika!

DATUM: Onsdag 11 september
MINIMÄSSA: Kl. 16.30-18.00
FÖRELÄSNING 1: Kl. 18.00-19.00 (Laddplatser och elbilar)
FÖRELÄSNING 2: Kl. 19.00-19.30 (Energieffektivisering)
PLATS: Hörsalen, Kulturhuset Ängeln, Katrineholm
ANMÄLAN: kjell.davelid@katrineholm.se 070-570 83 57

Informationskvällen arrangeras av Energikontoret i Mälardalen och energi och klimatrådgivningen i din kommun. Den är en del av projekten LaddinfraÖst, Regionala noder och Energikontor i samverkan för smartare energianvändning.