Magiskt vinterlov

Årets tema blir magi! Välkommen till Kulturhuset Ängeln för att tillverka trollstavar och trolldrycker, lyssna till högläsning och se en magisk föreställning med mera.

Måndag
– Trollstavstillverkning klockan 15–18. I samarbete med Förenade lajvare.

Tisdag
– Lajväventyr för barn och unga! Välkommen att prova på lajv* tillsammans med Förenade lajvare. Kom och delta i ett magiskt äventyr. Klockan 13–15 (6–9 år). Klockan 16–18 (10–13 år). Lajvet är begränsat till 20 platser per grupp. Drop-in! (*Lajv är en interaktiv teater utan manus där deltagarna är skådespelarna)
– Speldag för alla barn och unga. Klockan 13–18.

Torsdag
– Trolldryckstillverkning för barn. Vi skapar spännande och smakfulla trolldrycker. Ta gärna med en liten behållare att ha trolldrycken i, vi har ett begränsat antal glasflaskor i verkstaden. Klockan 14–16.

Fredag
– Välkommen att lyssna till magisk högläsning. Klockan 14 (för barn på lågstadiet). Klockan 16 (för barn på mellanstadiet).

Lördag
– Välkommen till ”Amazing magic show”! Trollkarlen Adin gästar oss och bjuder på en timmes trolleri för hela familjen. Klockan 13–14.
– Konstverkstad för alla barn. Vi tittar först på Zandra Ahls utställning Styrkekramar i konsthallen och går sedan till vår nya konstverkstad och skapar DIY (Do it yourself). Gör ditt eget magiska fantasirum utifrån Zandra Ahls färger. Klockan 11.30–12.30.

Fler datum