”Mellan himmel och jord” utställning med Johanna Bolin på Konstmagasinet!

Lördag den 10 februari har konstnären Johanna Bolin vernissage på Konstmagasinet i Katrineholm! Vernissagen pågår mellan 11-14.00.
Varmt välkomna!

”Mellan himmel och jord” är en utställning i tre tekniker: Collografi, skiktmåleri (olja) och Resin Art (epoxiharts). Johanna har i denna utställning fortsatt att ta inspiration från naturen med djur och växter men har även abstrakta inslag med både Resin Art och collografi. Det hör till människans natur att skapa ordning och att försöka förstå även det som inte går att förstå. I hennes abstrakta verk framträder i fantasin en värld, en plats, mellan himmel och jord.

Johanna Bolin är lärare i bild och matematik på Tallåsskolan här i Katrineholm, men bor i Vingåker där hon är medlem i konstnärsföreningen SOS (Söder om sjön). Tidigare har hon ställt ut på Sultans i Vingåker, i Högsjö, deltagit på Decembersalong i Katrineholm, Vårsalong i Vingåker samt Fiskhussalongen i Nyköping.

Utställningen pågår fram till den 28 februari och öppettiderna är tisdag-fredag 12-16, lördag 11-14. Söndag och måndag stängt.