Näringslivsdagen 2018

Den 16 mars håller KFV kommunerna m fl. en Näringslivsdag på Safiren i Katrineholm. Missa inte detta evenemang som är kostnadsfritt!

DAGENS GÄSTER

Teo Härén är Näringslivsdagens sammanhållande länk. Hans passion är ”inspiration” och ”kreativitet”. Han är en av vår tids mest aktiva och efterfrågade föreläsare, med världen som arbetsfält. Teo är civilekonom och entreprenör med erfarenhet av att ha startat flera bolag. Han har dessutom arbetat många år som personalchef. Han har betygsatt över 30000 idéer och suttit i Svenska Uppfinnareföreningens styrelse. Teo har också fått pris som en av ”Sveriges mest inspirerande personer”.

Günther Mårder är vd på Företagarna och ansvarig för Företagarnas verksamhet och strategiska riktning. Hans uppdrag är att driva opinion för att förbättra företagsklimatet och göra det enklare att starta, driva och äga företag. Günther kommer närmast från tjänsten som sparekonom på Nordnet och har tidigare varit vd på Aktiespararna.

Som 9-åring byggde Kajsa Lundborg sitt första datorspel och har sedan dess fortsatt på samma spår. I dag är hon 23 år och har byggt flertalet e-handelssuccér globalt, drivit ett appföretag och kommer senast från en roll inom affärsutveckling på Spotify. Hon har fått utmärkleser som ”Årets Supertalang 2017” av Veckans Affärer, ”Årets IT-Kvinna” av Microsoft och så sent som förra sommaren fick hon möjligheten att hålla i sitt eget TEDxTalk.

Gustav Stenbeck gick från att arbeta på Greenpeace till att bli hållbarhetskonsult och
arbeta för multinationella företag, såsom Coca-Cola, Sodexo och DeLaval. Han har även arbetat med strategisk hållbarhet för flera myndigheter, ex. Försäkringskassan och Rikspolisstyrelsen. Därefter var han hållbarhetschef för Petter Stordalens hotellkedja Nordic Choice Hotels. Han ägnar i dag all sin tid åt att arbeta med hållbarhet och marknadsekonomi och bjuder publiken på många insikter kring hur dessa två fenomen samverkar.

 

PROGRAM

07.30–08.00 Frukost och mingel
08.00 Välkommen till årets Näringslivsdag
08.05–08.45 Framtidsspaning med Teo Härén,
dagens moderator
08.55–09.30 Föredrag av Kajsa Lundborg,
fd Ung företagare
09.40–10.25 Föredrag av Günter Mårder,
vd för Företagarna
10.30–11.05 Kaffepaus
11.10–11.55 Föredrag av Gustav Stenbeck,
hållbarhetsexpert
12.05–12.20 Utdelning av priset
Årets företagare KFV 2018
12.20–12.30 Summering och avslut av dagen, Teo Härén

 

Frukost och fika ingår (anmäl ev allergier). Sista anmälningsdag 9 mars
Obligatorisk anmälan och information: http://www.kfvmarknadsforing.se/moten/naringslivsdagen

Kontaktperson: louise.magnusson@kfvmarknadsforing.se, 072-502 04 60