Zombie walk Katrineholm

Få gratis professionell zombie make up. Sedan går vi en promenad. Klockan 16.30 går vi!

Vi kommer ha professionella make up-artister på plats. Förbokning i första hand.

Så här anmäler ni er till zombie walken och sminktider hos make up-artisterna:

Du som önskar anmäla dig till zombiewalken OCH sminktid behöver göra TVÅ anmälningar.
Först en anmälan för själva deltagandet av zombie walken. Det gör du via denna länk: https://www.studieframjandet.se/sodermanlands-lan/gustav-arrangemang/kalenderhandelser/2018/augusti/zombiewalk-katrineholm/
Tryck på ”Anmäl dig”

Sedan mailar du om önskemål av tid hos make up-artist till zombiewalk@kattcon.se . I mailet skriver du ditt namn och tid. Vill du anmäla flera familjemedlemmar i samma mail så går det bra. Tänk på namn och tider även för dem.

Är ditt barn under 13år är det viktigt att du skriver ålder på barnet i mailet. Detta är för att make up-artisterna ska kunna förbereda rätt smink.

I den här länken: https://docs.google.com/document/d/1h21E1VDBLtCOM9rdOnblRecReP7x7uoKc_GPK_qaW9I/edit?usp=sharing kan du se lediga tider . Ett rött B står för att tiden redan är bokad. Det är först till kvarn som gäller och får du inte den tiden du önskade kommer ni bli kontaktade via mail för att se om det finns andra tider som kan passa istället.

OBSERVERA!
Det finns två olika tider, 1 timme och 30 minuters och det är 10 makeup artister på plats så att du anmäler dig till rätt tid.”

Sminkbord för den som vill göra sminka sig själv.

Eventuellt kommer det att finnas mat att köpa, MEN sminkningen (både gör det själv och proffsen) kommer vara GRATIS.