/

Publicerad:

Jula och Hööks etablerar sig i Katrineholm

Jula Holdingkoncernen, med G&K Blanks Fastigheter i spetsen köper tomtmark på handelsområdet Lövåsen i Katrineholm. Här ska Jula och Hööks etablera sig.

- Fantastiskt kul att Jula väljer att etablera sig på Lövåsen i Katrineholm. Extra kul att de också tar med sig ett annat stort och känt varumärke som Hööks, säger Stefan Toll näringslivschef i Katrineholm.

Marken som Jula Holdingkoncernen köper är belägen vid norra infarten till Katrineholm mellan Mio Möbler och Biltema. Samma mark som Jula förra hösten tecknade ett markanvisningsavtal med Katrineholms kommun.

− Fastighetsförvärvet på Lövåsen känns mycket bra, vi såg här möjligheten att få bästa möjliga läge för etablering av handel i Katrineholm. I upptagningsområdet finns många potentiella kunder som gillar friluftsliv och som gärna fixar med hem, villa och trädgård, säger Jula Holdingkoncernens ägare och koncernchef Karl-Johan Blank i ett pressmeddelande från Jula Holdingkoncernen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Byggstart av den 4000 kvadratmeter stora affärslokalen är planerad till vintern 2021/2022.

- Otroligt glädjande att två så stora och välkända varumärken som Jula och Hööks ser Katrineholms strategiska läge och dess affärsmässiga möjligheter. Jag hälsar dem välkomna till oss och önskar lycka till, säger Göran Dahlström (S) kommunstyrelsens ordförande.

Kontakt:
Stefan Toll
Näringslivschef
Telefon: 070-588 77 94