/

Publicerad:

Halt på vägarna i Katrineholm

Det är mycket besvärligt på flera platser på grund av halkan och vi vet att det kan vara svårt att ta sig fram. Vi har full personalstyrka ute och jobbar så snabbt vi kan med att halkbekämpa.

Just nu är det väldigt halt på flera platser i vår kommun på grund av halkan. Vi jobbar så fort vi kan och har full personalstyrka ute. Vi vet om att det är mycket halt och därför gör vi allt vi kan för att det ska bli bättre. Var ändå försiktig när du ger dig ut i trafiken, oavsett om du går, cyklar eller åker bil.

Mycket halt i hela kommunen

Vi får många samtal om halkan och vi hanterar varje ärende så snabbt det går. Vänta gärna en stund innan du hör av dig till oss - oftast är vi på väg till din gata. Vill du ändå felanmäla problemet så använd vår app för felanmälan (du hittar den i din app-butik) eller i felanmälan här på webben.

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

På vår sida om underhåll av gator och vägar kan du läsa mer om hur vi arbetar och vilka olika metoder vi använder för halkbekämpning. Vi tar hand om gator och gång- och cykelbanor i tätorterna.

Trafikverket ansvarar för Vingåkersvägen/Mejerigatan, riksvägar, tillhörande gång- och cykelbanor, länsväg 555 fram till Djulökorset, länsväg 555 till avtagsväg Rosenholm och alla genomfarter i tätorterna. Felanmälan till Trafikverket kan du göra på telefon 0771-921 921.

Ta det försiktigt när du ger dig ut i trafiken!

Frågor från media?

Kontakt:
Håkan Andersson, enhetschef gata/anläggning
0150-570 00 (nås via växel)