Skänk eller fynda varor på Överskottsmarknaden

Viadidakts överskottsmaknad är en second hand butik som ligger i utkanten av Katrineholm. Vi tar emot saker som du vill skänka och säljer till allmänheten i vår butik. I vår butik kan du fynda allt från möbler och köksmaskiner till böcker och inredning. Vi har även en egen produktion inom textil och snickeri som tillverkar nya produkter av återbrukbart material som butiken har fått in.

Öppettider

Vi finns på Dalvägen 13A i Katrineholm och har öppet tisdag till fredag klockan 10.00-15.30.

Information gällande covid-19

Vänligen följ våra anvisningar i butiken samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tänk på att hålla avstånd vid köbildning. Stanna utomhus tills butiken öppnar om du kommer innan öppningstid.

Vi förbehåller oss rätten att ändra öppettider och/eller stänga butiken vid förändringar i våra verksamheter.

Har du något att skänka?

Vi tar emot hela möbler, husgeråd, cyklar, böcker, kläder, textilier med mera. Obs! Vi tar inte emot vitvaror, byggvaror eller pianon.

Du kan skänka saker på plats under våra öppettider, på särskild anvisad plats direkt i butiken, tala med personalen när du kommer. Har du möbler eller större saker tar vi endast emot dessa på torsdagar klockan 13-15 i vår källare. Kontakta kassapersonalen i butiken när du kommer och ring gärna innan!


Kläder på galge

Om Överskottsmarknaden

Överskottsmarknaden är en del av Viadidakts arbetsmarknadsinsatser för personer som står utanför arbetsmarknaden. Butiken drivs helt och hållet av våra deltagare med hjälp av en arbetsledare från Viadidakt.

"Det som är skräp för någon kan vara värdefullt för någon annan". Under den devisen har Överskottsmarknaden arbetat sedan starten 1988. Vår överskottsmarknad bidrar till återbruk för att värna om miljön.

Besök Viadidakt Överskottsmarknad på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Överskottsmarknaden

Telefon: 0150-577 34

Besök: Dalvägen 13 A, Katrineholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
(Värmbols industriområde. Sväng in mellan fotbollsplanerna vid Värmbols IP och följ skyltningen rakt fram hundra meter.)
Tillgänglighet för besökare