/

Publicerad:

Kommunen bjuder anställda med familj på festival

Efter semestrarna bjuds kommunens medarbetare på festival. Detta är en extrasatsning som görs under hälsoåret och kommundirektören Sari Eriksson ser fram emot två glädjefyllda dagar.

Katrineholms kommun vill visa sin uppskattning genom att bjuda sina medarbetare på festival 2-3 september. Under hälsoåret 2022 satsar kommunen extra på hälsa, vilket för många är förknippat med träning och kost. Hälsa kan är dock också goda relationer, skratt och att känna lust och lycka.

Det är otroligt roligt att vi äntligen får göra något kul för och tillsammans med våra medarbetare. Pandemin har begränsat oss en längre tid och krävt mycket av oss, det är därför extra viktigt att vi nu har roligt tillsammans, säger Sari Eriksson, kommundirektör.

+Katrineholm har fått uppdraget att skapa två innehållsrika dagar för totalt en miljon kronor. Den summan ska räcka till cirka 4 000 anställda och deras familjer. Exakt vad som kommer att ske är ännu inte klart, men kända artister och härlig musik utlovas.

Kommunfestivalen kommer att vara uppdelad på två tillfällen för att alla ska kunna gå. Den första delen sker på fredag kväll. Då är fokus på umgänge med kollegor, dans och musik. På lördagen fortsätter festen under dagtid. Då får medarbetarna även ta med sig sin närmaste familj. Några barnaktiviteter kommer att erbjudas men även denna dag står scenen redo för musik.

Vårt viktiga samhällsuppdrag gör att vi bemannar verksamheter året runt, dygnet runt, och därför behöver festen vara uppdelad på två dagar så att alla som kan har möjlighet att gå. Men, jag hoppas att så många som möjligt kan och vill komma båda dagarna, säger Sari Eriksson.

De som bjuds in är tillsvidareanställda, månadsanställda, sommarvikarier (timvikarier) och åtgärdsanställda. På lördagens bjuds även personalens närmaste familjer in. Inbjudan kommer att skickas ut under sommaren samtidigt som artisterna presenteras.

Publik som håller upp händerna