/

Läger, cuper & evenemang

En tredjedel av Sveriges befolkning kan nå Katrineholm inom två timmars restid vilket gör Sportcentrum till en perfekt plats att förlägga träningsläger, cuper eller andra evenemang. Kontakta oss för en helhetslösning!

Dans på ett golv, mästerskap i dans
IDO World Discodance and Disco Freestyle Championships i Duveholmshallen, Sportcentrum. Foto: Stina Järperud

Vad vi erbjuder

Katrineholms Sportcentrum är en av Sveriges största samlade sportanläggningar. Här finns möjlighet att utöva mer än hälften av alla sporter som i dag finns registrerade på Riksidrottsförbundet. Detta märks inte minst på det stora antal läger, turneringar och uttagningar till landslag som äger rum här.​ Vi hjälper också till med boende och mat.

Vi hjälper dig med:

  • Boka sport- eller eventanläggning för dina behov
  • Ombytesmöjligheter för deltagare
  • Paketlösning med aktiviteter
  • Boende
  • Mat

Övernattning

Vid läger och Cuper finns möjlighet till övernattning på skolor som ligger nära Sportcentrum och centrum med tåg- och bussanslutningar till hela Sverige. Vi har möjlighet att ta emot upp till 1500 barn och ungdomar för läger på skolor.

I Katrineholm med omnejd finns ​hotell campingplatser, vandrarhem med kapacitet på upp till 1000 bäddar. Läs mer om olika boende på Visit Katrineholm. Länk till annan webbplats.

Evenemang i världsklass

I våra anläggningar kan du uppleva och skapa evenemang i världsklass. Sedan 2022 har vi bland annat varit värdar för VM i discodans, VM i bandy, flera landslagsläger och Sverige-cuper i olika idrotter. Vi har också haft större musikevenemang och konserter i våra anläggningar. Vill du veta mer om vilka lokaler vi erbjuder? På vår sida boka lokaler och anläggningar kan du läsa mer om vårt utbud.

Vill du veta mer eller boka ett evenemang?

Välkommen med ditt evenemang till Katrineholm! Hör av dig till vår lokalbokning med frågor om att arrangera cuper, läger eller evenemang. Tillsammans hittar vi en helhetslösning! Hör av dig till oss på:

Mejl: lokalbokningen@katrineholm.se

Telefon: 0150-572 50

Telefontider: Vardagar klockan 10–13 (stängt röda dagar)

Besök: Västgötagatan 39, Katrineholm Länk till annan webbplats. (Sportcentrum/Duveholmshallen)

Vill du som företagare veta mer om kommande evenemang?

Var fjärde vecka skickar Lokalbokningen ut en sammanställning över kommande läger, event och arrangemang i Katrineholm. Är du intresserad av att ta del av listan för att anpassa eller planera er verksamhet?

Kontakta lokalbokningen@katrineholm.se så lägger vi till er mejladress i vår sändlista.

Bandy-VM U19 i Kronfågel isarena. Foto: Stina Järperud.