/

Om webbplatsen

Katrineholm.se lanserades januari 2019. All information och alla tjänster som publiceras på katrineholm.se ska vara tillgänglig och användbar för alla besökare. Vi arbetar löpande med utveckling och förbättringar.

Om du har problem med att använda någon del av webbplatsen vill vi gärna att du kontaktar oss och berättar vad som inte fungerar. På så sätt hjälper du oss att förbättra webbplatsen. Självklart gäller detta också om du har frågor kring informationen på den här sidan eller förslag på förbättringar

Mejla oss via kommunikation@katrineholm.se

Just nu finns inte möjligheten att lyssna på Katrineholms kommuns webbplats. Vi ser över alternativa tjänster för att kunna erbjuda det igen.

På grund av förändrade lagkrav kring GDPR kan inte Katrineholms kommun erbjuda en säker lyssna funktion i dagsläget.

Texter på Katrineholm.se skriver vi på enkel svenska i klarspråk. Vi använder ingen automatisk översättning i dagsläget.

För andra språk kan du översätta med Google translate. Google translate visas som bild med jordglob och texten translate. Den finns i sidhuvudet ovanför menyn.

Våra e-tjänster och blanketter finns på en egen webbplats. på Katrineholm.se syns de även som bild med dator och texten e-tjänster. Den finns i sidhuvudet ovanför menyn.

Gå direkt till e-tjänster och blanketter Länk till annan webbplats.