/

Publicerad:

Tio år med Elcenter – En resa genom tid och framsteg

I senaste numret av Näringslivsnytt bjuder vi in dig till en inspirerande resa med Klas Berlin, VD på Elcenter. För tio år sedan grundade Klas svärfar, Tommy, Elcenter. Nu firar företaget ett decennium av imponerande framsteg och stadig tillväxt!

Häng med och få en inblick i Elcenters resa, lär känna företagets historia och framgångsrecept. Dessutom delar vi som alltid användbara tips om nätverkande samt information om pågående och kommande upphandlingar.

Senaste numret. Länk till annan webbplats.

Näringslivsnytt, skapat av näringslivsenheten på Katrineholms kommun, ger dig nyheter, uppdateringar och inspirerande exempel från lokala företag. Det är en viktig del av vårt arbete för att forma en positiv utveckling för Katrineholm genom förbättrat näringslivsklimat, ökade etableringar och en ökad sysselsättning.

Om Näringslivsnytt

Näringslivsnytt är ett nyhetsbrev som ges ut till Katrineholms näringsliv samt till personer som önskar få den. Den ges ut 10 gånger per år (ej december och juli).

Näringslivsnytt har information riktat mot näringslivet och samverkande aktörer.

Näringslivsnytt läggs ut på katrineholm.se och skickas ut till cirka 1300 mejladresser via vår databas.

Tidigare utgåvor har vi samlat här.

Anmäl dig till nyhetsbrevet Näringslivsnytt

Vill du få nyhetsbrev, inbjudningar och annan information från oss direkt via din mejl? Anmäl dig och dina uppgifter till zana.zgog@katrineholm.se
Ange ditt för- och efternamn, företags/oganisationsnamn, adressuppgifter och mejldress.