/

Publicerad:

Terese Carlsson jobbar för allas lika värde

Med ledorden närhet, omtanke och trygghet är ProVerde Assistans det lokala assistansbolaget som ser till att personer med funktionshinder får stöd till att klara av vardagen och leva ett så meningsfullt liv som möjligt. Terese Carlsson driver familjeföretaget ProVerde Assistans, är medgrundare till FunkisJoggen, och är nominerad till årets Eldsjäl. Läs om Terese och annat aktuellt inom näringslivet i senaste numret av Näringslivsnytt.

Teres Carlsson sitter vid ett skrivbord och ler in i kameran

Läs Näringslivsnytt nr. 3 2024 Länk till annan webbplats.

Om Näringslivsnytt

Näringslivsnytt är ett nyhetsbrev som ges ut till Katrineholms näringsliv samt till personer som önskar få den. Den ges ut tio gånger per år (ej december och juli).

Näringslivsnytt har information riktat mot näringslivet och samverkande aktörer. Näringslivsnytt läggs ut på katrineholm.se och skickas ut till cirka 1300 mejladresser via vår databas.

Tidigare utgåvor av Näringslivsnytt har vi samlat här. Länk till annan webbplats.

Anmäl dig till nyhetsbrevet Näringslivsnytt

Vill du få nyhetsbrev, inbjudningar och annan information från oss direkt via din mejl? Anmäl dig och dina uppgifter till zana.zgog@katrineholm.se. Ange ditt för- och efternamn, företags/-organisationsnamn, adressuppgifter och mejldress.